Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju

Green fest i kompanija Vip mobile raspisali konkurs pod nazivom „Pronađi inspiraciju za ekomotivaciju” za najbolji kratki ekološki film snimljen mobilnim telefonom.

 Svi zainteresovani učesnici mogu da pošalju svoje kratke filmove do 10. novembra, a pobednik konkursa će biti nagrađen Samsung Galaxy Beam I8530 smart telefonom sa integrisanim projektorom.

Beograd, 26.10.2012. – Centar za unapređenje životne sredine i kompanija Vip mobile objavili su konkurs za prijavu ekoloških video radova za takmičenje u programu „EKOMOTIVACIJA” u okviru Međunarodnog festivala zelene kulture „Green Fest“. Konkurs „Pronađi inspiraciju za Ekomotivaciju“traje do 10. novembra, a dodela nagrade biće održana na svečanoj ceremoniji poslednje večeri festivala, 16. novembra u 20 časova, u Domu omladine Beograda.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane, bez obzira na uzrast, a jedan učesnik može da konkuriše sa najviše tri kratka filma. Snimci moraju biti napravljeni kamerom mobilnog telefona, u trajanju do jednog minuta. Pored priznanja za najbolji kratki ekološki film, autor pobedničkog videa će osvojiti i Samsung Galaxy Beam I8530, jedini smart telefon na tržištu sa integrisanim projektorom. Učesnici konkursa se zahteva da dostave popunjene prijavne formulare (potrebna dokumentacija se može naći na www.greenfest.rs i www.vipekomotivacija.rs) i video do 2 GB (upotrebom internet portala za slanje dokumenata www.wetransfer.com) na adresu office@greenfest.rs.

U želji da doprinese promovisanju ekoloških vrednosti, Vip je preuzeo niz akcija u okviru svog programa „Ekomotivacija“ kroz koji teži da podigne svest o zaštiti životne sredine prvenstveno kod svojih zaposlenih, ali i van okvira kompanije.

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ održava se od 14. do 16. novembra u Domu omladine Beograda. Ove godine se po prvi put realizuje pod ovim imenom i predstavlja nastavak prakse uspešnog organizovanja Međunarodnog festivala ekološkog filma „Green Screen Fest“ koji je publika u Beogradu imala prilike da vidi tokom 2010. i 2011. godine. U prethodne dve godine prikazano je preko 130 filmova iz 25 zemalja, održano 39 radionica i predavanja, i predstavljeno preko 20 ,,zelenih’’ izlagača i umetnika.

 

TAGOVI:

OSTAVI KOMENTAR, ULEPŠAJ MI DAN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulogovan kao . Izloguj se?

4 Comments

  1. ana

    da li film moze da bude montiran iz vise scena, ili samo iz jedne?

  2. marija

    Moze li da postoji muzicka podloga?