Priča o Igračkama 3 – Toy Story 3 (2010)

Divan film! Zaista dostojno finale Pixar -ove najstarije sage. Priča se sjajno nastavlja tačno tamo gde smo ostavljeni u prethodna dva dela, veoma je kvalitetno napisana, puna humora i srdačnosti. Daje vam šansu da se još više zbližite s dobro već poznatim likovima, plus uključuje i nekolicinu novih, isto toliko zabavnih.

Kao i do sada, tako i ovde, ključ priče leži u vezi prijateljstva i hrabrosti, noseći se s osećajem odbačenosti i ogromnog gubitka, dozvoljavajući nekim od likova da imaju cinični stav, omogućavajući filmu da zauzme tragičnu formu, mračnije posledice nego što su viđene u prethodnim instalacijama, dok pažljivo čuva za kraj  momenat prosvetljenja. Ovakve vrednosti omladina treba da stiče iz filmova, pa čak i odrasli (ima stvarno par srceparajućih sekvenci).

Još jedna grandiozna avantura na koju nas ovi likovi vode, i na kraju ostave ispunjenim, i sa dobrim osećajem u stomaku.

Ništa manje od remek-dela, sve čestitke ekipi koja je omogućila ovo ostvarenje.

Ocena: 9/10

TAGOVI:

OSTAVI KOMENTAR, ULEPŠAJ MI DAN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulogovan kao . Izloguj se?

4 Comments

  1. Nemanja Aleksić

    Moram da priznam da nisam pogledao prva dva dela, ali treći je fenomenalan. Poruka Pixaru: WALL-E, Up, Toy Story 3, pa dokle više??? Dajte, snimite neki osrednji film, da i drugi studiji imaju šansu……… 🙂

  2. crna lampa

    Evo malopre sam ga pogledao i fantastican je, nemam nikakvih zamerki sve je odradjeno kako treba…. uzbudljivo, smesno, zanimljivo, neizvesno, drugacije – bas ono sto ocekujem od animiranih filmova:)

  3. marija

    ja ne znam kako da ga odgledam moze li mi neko pomoci ?