The Other Guys

Još jedna Will Farrell -ova idiotska zbrka! Ne razumite me pogrešno, umem često da se zabavim uz neke njegove filmove kao što su Step Brother“, “Old School“, “Anchorman pa čak i “Semi-Pro“….jesu stvarno budalaština kompletna, al’ nekako umeju da me zabave i nasmeju…ne mogu tačno da objasnim, izgleda da na neki čudan način i kapiram njegov humor….dok sa druge strane izuzetno gotivim njegov “ozbiljni” film “Stranger Than Fiction. Dakle, ustanovili smo, niti sam mu fan, niti ga prezirem.

Ovaj film počinje odlično, prvih par minuta su izuzetno duhoviti i zanimljivi, pravo “crkavanje od smeha”, ali na žalost brzo gubi ritam i fokus, i na kraju postaje vrlo slab. Prva od mnogo loših činjenica je što je svaki lik u filmu kompletni moron, nekako pojeftinjuje čtiav utisak, stvarajući vam sliku kao da je svaka scena isforsirana, da pokušavaju da vas nasmeju po svaku cenu. 
Ovaj film nema “naturalan” tok radnje, kroz njega se razvači brdo nepotrebnih momenata, koji ga samo razvače i vade film is šina toka radnje, čisto da bi ga učili “smešnijim”, ali naravno dobijaju kontra efekat.
Dobro sada, nije da je jeziv i nepodnošljiv, iako ima delova koji su bolesno dosadni i užasno ne smešni. S ovim rečenim, ipak ima i delova gde je realno smešan i zanimljiv.
Sve u svemu, par smešnih scena i par “glasnih” momenata čine čitavo iskustvo koliko toliko podnošljivim, svakako je moglo i moralo biti mnogo bolje, i dosta smešnije od ovog prikazanog.

Ocena: 5/10TAGOVI:

OSTAVI KOMENTAR, ULEPŠAJ MI DAN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulogovan kao . Izloguj se?