Neka vrsta omaža na čuvene “ortak-pandur” filmove devedesetih godina.

Slabo zanimljiv, ovaj film pada kratko u svim kategorijama koje su činile “Smrtonosno Oružije” (Lethal_Weapon) i ostale hitove iz ovog žanra tako dopadljivim. Niti ima momenata gde ćete da se glasno nasmjete, niti uopšte glasnih momenata, niti prave akcije, da bi se svrstalo u ovaj žanr.
Baziran na ismevanju sage “Smrtonosnog Oružija”, nisam tačno siguran kako, jedino što jesam siguran je da je ovaj film jedan veliki neuspeh, pun užasnih i izlizanih dijaloga, sa već milion puta viđenim istim kliše zapletom. Problem čitavog ovog projekta je što nije dovoljno intenzivan ni u jednoj od svojih kategorija. Nije dovoljno smešan da bi bio komedija, nema dovoljno dinamike i akcionih scena da bi se smatrao akcionim filmom. On jednostavno leži nigde, neodlučno između svega, i samim time biva vrlo odbojan i dosadan. Glavni duo ovog filma su Brus Vilis (Bruce_Willis) i Trejsi Morgan (Tracy_Morgan), koji apsolutno ne posuduju nikakvu hemiju na platnu. Ne znam samo na koju foru je Brus uopšte pristao da  se priključi ovom projektu, ali se već na pola filma stvara slika da se pokajao, deluje izuzetno smoreno i nezainteresovano. Trejsi Morgan je toliko irirtantan da je jedva podnošljivo. Kao prvo, ne posedujem dovoljno mašte da bih ikada poverovao da neko takve konstitucije i aljkavosti ikada može biti policajac. Tandem je tako neuverljiv, da pored toga što nikada ne bi poverovao da su partneri i prijatelji, stvaraju sliku kao da se baš nešto i ne gotive.

Ovaj film je zaista jedan veliki brodolom, svi aspekti su izuzetno loši i padaju u vodu…ne mogu vam dati ni jedan dobar razlog zašto biste ikada pogledali ovaj film. Užas!

Ocena:  3/10

TAGOVI:

OSTAVI KOMENTAR, ULEPŠAJ MI DAN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulogovan kao . Izloguj se?

2 Comments

  1. Pingback: Kakav je film? » Red State (2011)

  2. frenki

    Svaka cast ! Uzas,uzas,uzas !!