Zar nam nije malo muka više od ovakvih filmova? Želite da vidite film sa

nekorektnom i sramotnom dozom Američke propagande, ispunjen preglupim i nepotrebnim zapletima? Ovo je onda definitivno film za vas. Ovo je jedna velika i nepotrebna zbrka, sa glupim uglovima kamere, i zapletom toliko jadnim, da što se više film odvija on postaje sve nepodnošljiviji.
Zaplet je stvarno toliko loš, sa toliko velikim rupama u priči, da komotno može kamion proći kroz te tunele koje je neozbiljnost scenarista formirala. Čitava priča je zasnovana na nekoj kopiji Džejson Born (Jason_Bourne) formule, gde Anđelina Žoli (Angelina_Jolie) iako radi za CIA, ispostavlja se da je i “uspavani” Ruski operativac…hahaha, budalaština! Hajde zarad šale da i pomislimo da je to moguće, da CIA ne proverava prošlost svojih agenata najtemeljnije, i da je pojednako olako se zaposliti kao u Supermarketu, ali kako prevazići koncept da je gospođa Žoli super žena. Reditelj pokušava da nas ubedi da žena koja jedva ako i ima 50kg,  kad napući svoja ogromna klovnovska usta je u stanju da prebije ozbilje operativnce, minimum duple njene težine….molim vas, nećemo se vređati!

Svi faktori u filmu su izuzetno loši, scene akcije su jako bizirano nepoverljive, pa čak i glupavo snimljene. Sa jako velikim zumom, tako da se ništa jasno ne vidi. Sama priča je kompletna budalaština, puna ogromnih propusta, a gluma…ništa bolja.Ne mogu navesti ni jedan dobar razlog zbog kojeg treba pogledati ovaj film.

Ocena: 1/10

TAGOVI:

OSTAVI KOMENTAR, ULEPŠAJ MI DAN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulogovan kao . Izloguj se?

7 Comments

 1. Ivan

  Odgovarajuća ocena. Dođem kući i kaže mi my darling: "Ej gledala sam toliko glup film da moraš da ga pogledaš…" i eto tako sam ga i pogledao :)))

 2. Goran Mirković

  ovo je stvarno opšta katastrofa, nema ni jedan momenat da kažeš da je izukao film. Ja sam gledao, i nervirao se za sve pare.

 3. Znači katastrofa. Film je naivan do granice retardizma, a američka propaganda udara u punom sjaju. Zaista mi se sere od ovakvih filmova, vređaju inteligenciju apsolutno, ali ubedljivo mi je najbolje od svega da žena koja ima 15 kila s'krevetom može da se bori i skakuće sa kamiona na kamion a da se ne raspadne… Mislim, dajte ljudi stvarno…

  • Goran Mirković

   nemam šta posebno da dodam…definitivno se slažemo oko ove teme 😀

 4. Sve vreme sam razmišljala kako ova niti kaki, niti piški, ne jede, ne pije, a i ne tušira se po par dana. Jbt!!!
  Sve drugo bih poverovala da Anđelina može, ali ovo nabrojano – teško!

 5. cole

  pored ovakve recenzije i komentara ne pada mi na pamet da pogledam ovaj film 😀

 6. Limena

  Realno… Od ovako budalastog filma, jedino je poster super!